Over Oldtimer.


Over Oldtimer

Voor wie werkt Oldtimer?

Banden- en garagebedrijven, restaurateurs, liefhebbers van oldtimers: iedereen die professioneel of privé bezig is met oldtimers en hierbij de juiste banden wil hebben. Particulieren en bedrijven kunnen banden bij ons bestellen per telefoon of via de webshop.

Waarom banden van Oldtimer?

Door jarenlange ervaring in deze speciale markt heeft Oldtimer verstand van banden. Wij kunnen u altijd een goed advies geven. In onze webshop kunt u ons assortiment bekijken, uw benodigde banden bestellen en direct betalen. Staat uw band of uw maat er niet bij, neem dan contact met ons op. Sowieso kunt u ons voor elke vraag bellen. Wij denken met u mee en helpen u aan de juiste banden voor uw auto’s. Dus ook als die banden niet in onze webshop en catalogus opgenomen staan.


Wie zijn Cees en Wilma van den Heuvel?

Cees en Wilma van den Heuvel zijn een ondernemersechtpaar dat in 2006 Oldtimer heeft overgenomen. Cees zit al sinds de jaren ’90 in de banden. Hij heeft tijdens zijn carrière alle mogelijke functies binnen deze tak doorlopen. Banden van alle soorten en merken zijn meerdere malen door zijn handen gegaan. Hij weet dus waar hij over praat. Samen met Wilma is hij verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken binnen Oldtimer.

Contact

Oldtimer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 12:30 en van 13:30 tot 17:30. Afwijkende openingstijden in verband met de races waarbij wij aanwezig zijn, staan altijd vermeld op de site onder ‘nieuws’

Oldtimer
De Geestakkers 5 A
5591 RC Heeze
Bel:040 - 226 33 03
Fax: 040- 226 38 16
Mail: info@oldtimerbv.nl

  Jarenlange ervaring in banden
  Deskundig advies
  Vele merken en maten uit voorraad leverbaar
  Levering direct aan huis

Bel met 040 - 226 33 03 of mail naar info@oldtimerbv.nl. Oldtimer is van maandag tot en met vrijdag bereikbaar van 8:30 tot 12:30 uur en van 13:30 tot 17:30 uur.