Login

gebruiker aanmaken

 

Oldtimer B.V. feliciteerd Henk en Dono met de geweldige 2e plaats in de Afrika Safari Rally 2013.


Voldaan gefinished in Kaapstad op een goede 2e plaats!

Nu de rally ten einde is eerstens de meeste hulde aan Dono die de topnavigator is en zorgt dat alles veilig en onder controle blijft. Dank aan Ed van Kleef, mijn sleutelvriendje, voor het hoge technische niveau van de DS. Ook bedankt alle DS toeleveringsbedrijven die zo meegedacht hebben bij technische vragen. Hulde aan Oldtimer banden in Heeze. De Maxxis Light Truck 205/15, 8 ply! banden bleken na kort wennen de allerfijnste en betrouwbaarste banden te zijn. Iedereen heeft 1 of meerdere lekke banden gehad op de ongelooflijk slechte onverharde wegen of verharde met diepe potholes. Wij hebben nog 2 splinternieuwe reservebanden “op de achterbank”.

Tenslotte natuurlijk onze dank voor de uitstende organisatie van Bart en Jolijn Rietbergen en team marchals, uitzetter, technici, de dokter en ook aan alle deelnemers. Het was een kleinere gezellige groep waar niemand uit de toon viel.

We zullen het nauwe contact met nieuwe vrienden missen.

Na de overweldigende natuur van de laatste weken valt de “grote stad” Kaapstad ons wat tegen. We rusten nog een dagje uit en brengen morgen Putih, de DS naar de container terminal. Hij moet begin mei terug zijn. Misschien op tijd voor de “Citron Presse” rally. We beginnen er nu naar uit te kijken om woensdag weer lekker aan het werk te gaan. Ruim 3 weken zonder onze geweldige kliniek en medewerkers is genoeg geweest!.

De blog was maar een glimp van de belevenissen. Er valt nog veel te vertellen.
(www.henkendonoinafrika.wordpress.com)


Allen veel dank voor het meebeleven.

Heel hartelijke groet, Henk, Dono en de Citroen DS


 

Zoek in de bandencollectie

Middels de onderstaande functie vindt u snel en gemakkelijk de band die u zoekt! Selecteer de juiste specificatie in het menu en vind alle banden in een duidelijk overzicht.

/

Uw bestelling

op dit moment heeft u geen producten in bestelling